שיתוף מסך, כאילו אתם באותו חדר
בלי התקנה. בלי חשבון. לינק אחד בווטסאפ, ושניכם רואים.
- לוחצים על "פתח חדר" – נוצר לינק פרטי.
- שולחים אותו בווטסאפ לאדם השני.
- כל אחד מכם יכול ללחוץ "שתף את המסך שלי". אפשר להחליף מתי שרוצים.
החדר נסגר לבד אחרי שעה. שום דבר לא נשמר בשרת – המסך עובר ישירות ביניכם.
עדיין אף אחד לא משתף
לחצו "שתף את המסך שלי", או חכו שהצד השני ישתף.
כשהצד השני משתף, לחיצה על המסך שלו תראה לו "כאן" עם עיגול כתום.